Home ♥ ♥ Wholesale ♥ ♥ Gift Shop
CP's Diary ♥ ♥ CP's Story ♥ ♥ E-Learning

♥ Mereka dah jadi Followers Saya.. Mai la join sekali♥

--> Klik kotak oren pada gambar utk melihat produk
--> Untuk membuat tempahan sila isi 'Order Form' di bahagian bawah blog ini.. TQ..

Tudung Syria.. ♥


Akhirnya berjaya mengupdate Tudung Syria ni kat dalam blog..
Banyak lagi nak update.. Tapi belum berkesempatan..
Sabar ye semua.. Saya update sket2 dulu..
Cantik2 semuanya.. Kamu mesti suke..
Mehla Shopping..

TS001 - Available
TS002 - Not Available Sold to Nurul Izean
TS003 - Available
TS004 - Not Available Sold to Siti
TS005 - NotAvailable Sold to Nurul Izean
TS006 - Not Available Sold to Azie
TS007 - Not Available Sold to Aida
TS008 - Not Available Sold to Nurul Izean
TS009 - Available
TS010 - Available

Promosi Bangles Sempena Pembukaan CP's Shop ♥ ♥ ♥


Kamu2 yang manis2.. wuuuu.. ada barang best ni..
Korang mesti suke punyela..
Ada promosi bangles sempena pembukaan CP's Shop ♥ ♥ ♥
Suke x?? heeee~~~~ tau kamu2 suke..
JoOm shopping!! (^__^)












BCP001 - Available
BCP002 - Available
BCP003 - Available
BCP004 - Available
BCP005 - Available
BCP006 - Available
BCP007 - Available
BCP008 - Available
BCP009 - Available
BCP010 - Available, Sold to Kak Sheeba
BCP011 - Available
BCP012 - Available

Promosi Pelbagai Shawl (Viscose/Jojet) Sempena Pembukaan CP's Shop ♥ ♥ ♥

Promosi Sempena Pembukaan Chekgu Pinces's Shop
Harga Runtuh!! Yeay!! Yeay!!
Beli jangan x beli weh!!
Shawl Material Viscose/Jojet RM10 je!!
(tidak termasuk kos penghantaran)
RM1 akan di salurkan ke tabung PPKI URESS..
Sila isi Order Form di bawah untuk membuat pesanan..
Kos Penghantaran tidak dikenakan kepada CPS Members yang membuat pembelian lebih daripada 5 shawl..


















CP001 - Available
CP002 - Available Booked
CP003 - Not Available Sold to Echah
CP004 - Available
CPoo5 - Not Available Sold to Kak Zura
CP006 - Available Sold to Ct Malina
CP007 - Not Available Sold to Kak Zura
CP008 - Available
CP009 - Available Sold to Ct Malina
CP010 - Not Available Sold to Nurul
CP011 - Not Available Sold to Nurul
CP012 - Not Available  Sold to Ina
CP013 - Available
CPo14 - Available 
CPo15 - Available
CP016 - Not Available Sold to Aida
CP017 - Not Available Sold to Nurul

♥ Cara Menempah ♥

Pelanggan yang dihormati sekalian..

Sila isikan selengkapnya 'Order Form' di bahagian bawah blog ini..
Pastikan anda mengisi kod item yang betul berserta kuantitinya sekali

'atau'


Anda boleh membuat tempahan melalui email:
chekgupinces_order@yahoo.com


Peringatan!!

Pihak CPS akan melayan terlebih dahulu tempahan
yang di buat melalui 'Order Form'



TQ..
Chekgu Pinces~~♥

♥ Penghantaran ♥

Pos express A4 size
RM4.50 - 1-5 helai,

RM3.50 - 1 helai

Pos laju (bawah 500grm)
RM6(WM)
RM9(EM)

♥ Terma dan Syarat ♥

Setiap urusniaga melalui blog ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat seperti berikut:

  1. Urusniaga adalah secara online dan sebarang perjumpaan tidak dilayan kecuali atas persetujuan pengedali laman blog ini.
  2. Segala tempahan akan diproses setelah bayaran penuh diterima. Tiada "Cash On Delivery (COD)"
  3. Segala tempahan telah diperiksa dan berada di dalam keadaan yang terbaik sebelum dihantar. Oleh itu pemulangan atau tukar ganti tempahan yang telah dihantar tidak boleh dilakukan.
  4. Pihak pengendali blog ini tidak bertanggungjawab di atas kerosakan yang berlaku semasa penghantaran oleh pihak ketiga.
  5. Pihak pengendali blog berhak menolak tempahan dari pelanggan.
  6. Harga yang ditawarkan tidak termasuk kos penghantaran menggunakan bungkusan Pos Express atau Pos Laju.
  7. Gambar yang dipaparkan mungkin berbeza dari segi rekaan dan warna disebabkan faktor teknikal fotografi dan paparan.
  8. Pengendali laman blog telah memberikan yang terbaik untuk memenuhi pesanan pembeli dan berhak untuk menukar ganti pesanan di atas pelbagai faktor.

Terma dan syarat ini tertakluk kepada perubahan yang ditentukan oleh pihak pengendali laman blog ini.

♥ Order Form ♥

Status Pembelian♥ Retail (Belian Helaian)
Wholesale (Belian Borong)
Full Name♥
Member ID♥
Email Address♥
Contact Number♥
Address♥
Pesanan♥
Kuantiti♥
Pembayaran♥ Maybank
CIMB
Penghantaran♥ Pos Express
Pos Laju
Maklumat Tambahan♥
Saya sudah membaca serta bersetuju dengan 'Terma dan Syarat' yang ditetapkan oleh CPS/CPC♥ Ya
Tidak

This contact form was created by Freedback.