Home ♥ ♥ Wholesale ♥ ♥ Gift Shop
CP's Diary ♥ ♥ CP's Story ♥ ♥ E-Learning

♥ Mereka dah jadi Followers Saya.. Mai la join sekali♥

--> Klik kotak oren pada gambar utk melihat produk
--> Untuk membuat tempahan sila isi 'Order Form' di bahagian bawah blog ini.. TQ..

~~2 tone shalw with diamond..♥


Salam.. Hye kamu sume..
Shawl ni cantikkan??
RM12 je sehelai..
Berminat joOm order cepat!!
All SOLD OUT..

 Shawl ni sangatla cantik..
Zimah pun ada satu.. (^__^)
Yang ni dalam stok ada 2 helai je..
Sape cepat dia dapat..
SD001-Not Available Sold Out
Not Available

 Yang ni pun cantik..
Ayu2 gitu bila pakai.. (^__^)
Tapi dalam stok ada sehelai je..
Nak cepat2 order k..
Sape cepat dia dapat..
Kalo lambat kena tunggu Zimah amek stok baru k..
SD002-Not Available Sold Out

 SD003-Not Available Sold Out

SD004-Not Available Sold Out

 SD005-Not Available Sold Out

 SD006-Not Available Sold Out

Nak beli secara borong pun bole.. 
nak tau harga borong klik sini..


Tudung Syria 2nd Batch.. ♥

Lagi design baru utk Tudung Syria..
Cantik2 sumenye..
Murah je..
Meh shopping!♥! 

TS011-Not Available Sold

TS012-Available
 
TS013-Available


TS014-Available

TS015-Not Available Sold

TS016-Not Available Sold

TS017-Available

TS018-Available

TS019-Available

TS020-Not Available Sold

Belt.. ♥

June Promotion..
Belt CUN..♥..
Only 1 item available for 1 code..
1st come 1st serve..

BCoo1 - Available
BC002 - Available
BC003 - Available
BC004 - Available

BC005 - Available
BC006 - Not Available Sold
BC007 - Available

BC008 - Not Available Sold
BC009 - Available
BC010 - Available
BC011 - Not AvailableSold

BC012 - Available
BC013 - Not Available Sold
BC014 - Available

Beg Telekung.. ♥

Beg Telekung Original From China
Only RM20/pcs

BTC001 - Available
BTC002 - Not Available Sold to Ayna
BTC003 - Not Available Sold to Cik Umie

BTC004 - Available
BTC005 - Not Available Sold to Zai
BTC006 - Not Available Sold to Azlah

BTC007 - Available
BTC008 - Not Available Sold to Ika
BTC009 - Available
 
 
BTC010 - Not Available Sold to Zalia
BTC011 - Not Available Sold to Tazlina
BTC012 - Available Booked

BTC013 - Not Available Sold to Zai
BTC014 - Not Available Sold to Tip
BTC015 - Not Available Sold to Cik Umie

Tudung Syria.. ♥


Akhirnya berjaya mengupdate Tudung Syria ni kat dalam blog..
Banyak lagi nak update.. Tapi belum berkesempatan..
Sabar ye semua.. Saya update sket2 dulu..
Cantik2 semuanya.. Kamu mesti suke..
Mehla Shopping..

TS001 - Available
TS002 - Not Available Sold to Nurul Izean
TS003 - Available
TS004 - Not Available Sold to Siti
TS005 - NotAvailable Sold to Nurul Izean
TS006 - Not Available Sold to Azie
TS007 - Not Available Sold to Aida
TS008 - Not Available Sold to Nurul Izean
TS009 - Available
TS010 - Available

Promosi Bangles Sempena Pembukaan CP's Shop ♥ ♥ ♥


Kamu2 yang manis2.. wuuuu.. ada barang best ni..
Korang mesti suke punyela..
Ada promosi bangles sempena pembukaan CP's Shop ♥ ♥ ♥
Suke x?? heeee~~~~ tau kamu2 suke..
JoOm shopping!! (^__^)












BCP001 - Available
BCP002 - Available
BCP003 - Available
BCP004 - Available
BCP005 - Available
BCP006 - Available
BCP007 - Available
BCP008 - Available
BCP009 - Available
BCP010 - Available, Sold to Kak Sheeba
BCP011 - Available
BCP012 - Available

♥ Cara Menempah ♥

Pelanggan yang dihormati sekalian..

Sila isikan selengkapnya 'Order Form' di bahagian bawah blog ini..
Pastikan anda mengisi kod item yang betul berserta kuantitinya sekali

'atau'


Anda boleh membuat tempahan melalui email:
chekgupinces_order@yahoo.com


Peringatan!!

Pihak CPS akan melayan terlebih dahulu tempahan
yang di buat melalui 'Order Form'



TQ..
Chekgu Pinces~~♥

♥ Penghantaran ♥

Pos express A4 size
RM4.50 - 1-5 helai,

RM3.50 - 1 helai

Pos laju (bawah 500grm)
RM6(WM)
RM9(EM)

♥ Terma dan Syarat ♥

Setiap urusniaga melalui blog ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat seperti berikut:

  1. Urusniaga adalah secara online dan sebarang perjumpaan tidak dilayan kecuali atas persetujuan pengedali laman blog ini.
  2. Segala tempahan akan diproses setelah bayaran penuh diterima. Tiada "Cash On Delivery (COD)"
  3. Segala tempahan telah diperiksa dan berada di dalam keadaan yang terbaik sebelum dihantar. Oleh itu pemulangan atau tukar ganti tempahan yang telah dihantar tidak boleh dilakukan.
  4. Pihak pengendali blog ini tidak bertanggungjawab di atas kerosakan yang berlaku semasa penghantaran oleh pihak ketiga.
  5. Pihak pengendali blog berhak menolak tempahan dari pelanggan.
  6. Harga yang ditawarkan tidak termasuk kos penghantaran menggunakan bungkusan Pos Express atau Pos Laju.
  7. Gambar yang dipaparkan mungkin berbeza dari segi rekaan dan warna disebabkan faktor teknikal fotografi dan paparan.
  8. Pengendali laman blog telah memberikan yang terbaik untuk memenuhi pesanan pembeli dan berhak untuk menukar ganti pesanan di atas pelbagai faktor.

Terma dan syarat ini tertakluk kepada perubahan yang ditentukan oleh pihak pengendali laman blog ini.

♥ Order Form ♥

Status Pembelian♥ Retail (Belian Helaian)
Wholesale (Belian Borong)
Full Name♥
Member ID♥
Email Address♥
Contact Number♥
Address♥
Pesanan♥
Kuantiti♥
Pembayaran♥ Maybank
CIMB
Penghantaran♥ Pos Express
Pos Laju
Maklumat Tambahan♥
Saya sudah membaca serta bersetuju dengan 'Terma dan Syarat' yang ditetapkan oleh CPS/CPC♥ Ya
Tidak

This contact form was created by Freedback.