Home ♥ ♥ Wholesale ♥ ♥ Gift Shop
CP's Diary ♥ ♥ CP's Story ♥ ♥ E-Learning

♥ Mereka dah jadi Followers Saya.. Mai la join sekali♥

--> Klik kotak oren pada gambar utk melihat produk
--> Untuk membuat tempahan sila isi 'Order Form' di bahagian bawah blog ini.. TQ..

Tudung Syria.. ♥


Akhirnya berjaya mengupdate Tudung Syria ni kat dalam blog..
Banyak lagi nak update.. Tapi belum berkesempatan..
Sabar ye semua.. Saya update sket2 dulu..
Cantik2 semuanya.. Kamu mesti suke..
Mehla Shopping..

TS001 - Available
TS002 - Not Available Sold to Nurul Izean
TS003 - Available
TS004 - Not Available Sold to Siti
TS005 - NotAvailable Sold to Nurul Izean
TS006 - Not Available Sold to Azie
TS007 - Not Available Sold to Aida
TS008 - Not Available Sold to Nurul Izean
TS009 - Available
TS010 - Available

2 komen:

Chekgu Pinces said...

~~Tudung Syria Batch 2 Zimah akan update this week.. So busy rite now.. huhu.. tggu eg..

Chekgu Pinces said...

~~Lagi satu, sape dah booked sila la tinggalkan email or phone no.. jgn hilang macam 2 je.. after this Zimah simpan 2 hari je utk sape2 yang booked.. then kalo x bayar jgk Zimah open order utk org lain k.. TQ for ur support!!

Post a Comment

♥ Cara Menempah ♥

Pelanggan yang dihormati sekalian..

Sila isikan selengkapnya 'Order Form' di bahagian bawah blog ini..
Pastikan anda mengisi kod item yang betul berserta kuantitinya sekali

'atau'


Anda boleh membuat tempahan melalui email:
chekgupinces_order@yahoo.com


Peringatan!!

Pihak CPS akan melayan terlebih dahulu tempahan
yang di buat melalui 'Order Form'



TQ..
Chekgu Pinces~~♥

♥ Penghantaran ♥

Pos express A4 size
RM4.50 - 1-5 helai,

RM3.50 - 1 helai

Pos laju (bawah 500grm)
RM6(WM)
RM9(EM)

♥ Terma dan Syarat ♥

Setiap urusniaga melalui blog ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat seperti berikut:

  1. Urusniaga adalah secara online dan sebarang perjumpaan tidak dilayan kecuali atas persetujuan pengedali laman blog ini.
  2. Segala tempahan akan diproses setelah bayaran penuh diterima. Tiada "Cash On Delivery (COD)"
  3. Segala tempahan telah diperiksa dan berada di dalam keadaan yang terbaik sebelum dihantar. Oleh itu pemulangan atau tukar ganti tempahan yang telah dihantar tidak boleh dilakukan.
  4. Pihak pengendali blog ini tidak bertanggungjawab di atas kerosakan yang berlaku semasa penghantaran oleh pihak ketiga.
  5. Pihak pengendali blog berhak menolak tempahan dari pelanggan.
  6. Harga yang ditawarkan tidak termasuk kos penghantaran menggunakan bungkusan Pos Express atau Pos Laju.
  7. Gambar yang dipaparkan mungkin berbeza dari segi rekaan dan warna disebabkan faktor teknikal fotografi dan paparan.
  8. Pengendali laman blog telah memberikan yang terbaik untuk memenuhi pesanan pembeli dan berhak untuk menukar ganti pesanan di atas pelbagai faktor.

Terma dan syarat ini tertakluk kepada perubahan yang ditentukan oleh pihak pengendali laman blog ini.

♥ Order Form ♥

Status Pembelian♥ Retail (Belian Helaian)
Wholesale (Belian Borong)
Full Name♥
Member ID♥
Email Address♥
Contact Number♥
Address♥
Pesanan♥
Kuantiti♥
Pembayaran♥ Maybank
CIMB
Penghantaran♥ Pos Express
Pos Laju
Maklumat Tambahan♥
Saya sudah membaca serta bersetuju dengan 'Terma dan Syarat' yang ditetapkan oleh CPS/CPC♥ Ya
Tidak

This contact form was created by Freedback.